15 september 2018
13:30

Bergums IF Vit

Referat: Solängens BK Grön - Bergums IF Vit

Hemma match mot Bergum på ett soligt Eklandavallen. Bergum är ett duktigt välspelande lag och första halvlek blir jämn och tuff särskilt med tanke på att vi har en kraftig motvind. Det är en hög intensitet på matchen med bra spel av båda lagen och vi har 1-1- i första halvlek. I andra halvlek har Bergum motvind och vi kommer upp högre i banan. Vi vinner andra perioden med 2-1 men det stora som händer är att Bergum i slutet av andra perioden drar på sig två röda kort inom en minut och får en ledare skickad från planen efter snack med domaren. Med två spelare mer rullar vi bollen bra i sista perioden. Bergum får ytterligare ett gult kort och med två avbytare har de ingen mer att sätta in utan får spela med 8 spelare ett tag. Bergum drar sedan på sig en tredje och eventuellt även ett fjärde rött kort som vi missade. Bergumtränaren kallar då sina spelare av planen med hänvisning till att man inte kan spela vidare med 4 utvisade. Matchen slutar således 5 minuter före full tid och vi ledde då med 7-2 vilket vi antar blir slutresultatet. Vi gör en bra match idag även om avslutningen blev lite avslagen med tanke på alla utvisningar. Alla i Solängen skall idag ha stort beröm för att vi sköter det bra genom matchen och inte klagar på domaren.